Fesomies del Montseny

Fotografia d'estudi dels habitants del massís i el seu entorn, persones vinculades a la terra de generació en generació. Sessions in situ, sense desplaçar els protagonistes del seu entorn conegut, quotidià i familiar (masies, corrals, bosc...) Pastors, mestresses de casa, llenyataires, ramaders, pagesos i pageses.

Publicació 2016: Exposició itinerant - llibre - documental.

Estels, Ermites i Esglesioles de Collserola

Treball fotogràfic que recull la totalitat de l'arquitectura religiosa del Parc Natural de la Serra de Collserola, fent un recorregut nocturn per 9 termes municipals entre les comarques del Vallès Occidental, Baix Llobregat i el Barcelonès.

Publicació 2017: Exposició itinerant i llibre.

Estels , Ermites i Esglesioles del Montnegre i el Corredor

Treball fotogràfic que recull la totalitat de l'arquitectura religiosa del Parc Natural del Montnegre i el Corredor, fent un recorregut nocturn per 15 termes municipals entre les comarques del Maresme, el Vallès Oriental i la Selva.

Publicació 2015: Exposició itinerant i llibre.

Estels , Ermites i Esglesioles del Montseny

Treball de fotografia que recull la totalitat de l'arquitectura religiosa del Parc Natural del Montseny, fent un recorregut nocturn per 20 termes municipals entre les comarques d'Osona, el Vallès Oriental i la Selva.

Publicació 2014: Exposició itinerant i llibre.

Aigua i Territori

Projecte gestionat des de l’Àrea d’Ensenyament de l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera. Material fotogràfic i audiovisual que te com a fil conductor els cursos fluvials del territori. Se interactua amb diferents aspectes substantius tals com: la geografia, el medi ambient, l'urbanisme, els topònims, el patrimoni cultural, la identitat i la història.

Publicació 2016: Film documental, cartografia i catàleg.

Espais i elements

Sèrie de fotografies d'edificis abandonats . Edificis que algun cop van tenir el seu apogeu en el temps. Interacció entre l’arquitectura i elements d’us quotidià dels antics usuaris dels espais. Recerca l’empremta del temps. Se experimenta amb allò que té tendència a desaparèixer, abans del canvi , l’oblit i la transformació. Material catalogat per la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona.

Publicació 2009: Exposició i catàleg.

Fragments

Mirada abstracta i parcial del casc urbà d'un poble (Santa Maria de Palautordera ). Només s´han tingut en compte, portes i portalades de fusta de façanes de la vila. Recreació en el color, les ombres, les textures i l’efecte del temps sobre la fusta a la intempèrie. Imatges fora de context que troben bellesa en un micro-entorn d’oblit i mutació.

Publicació 2005: Exposició i catàleg.