Castells del Montseny.

Mes de 40 construccions de caràcter militar erigides al llarg de la história en el territori montsenyenc. Muralles, castells, casals fortificats, torres de comunicació òptica, elements defensius en masies. Arquitectura, paisatge, troballes arqueológiques conservades in situ o en museus.

Romànic del Montseny.

Segles X i XII al Montseny. Policromies, talles, arquitectura, història i paisatge. Fotografies d'alt valor estètic, reunides en una única i inédita publicació.

Fesomies del Montseny

Fotografia d'estudi dels habitants del massís i el seu entorn, persones vinculades a la terra de generació en generació. Sessions in situ, sense desplaçar els protagonistes del seu entorn conegut, quotidià i familiar (masies, corrals, bosc...).

Publicació 2016: Exposició itinerant - llibre - documental.

Estels, Ermites i Esglesioles de Marina

Treball fotogràfic que recull l'arquitectura religiosa del Parc de la Serra de Marina, fent un recorregut nocturn entre les comarques del Vallès Occidental, Maresme i el Barcelonès.

Publicació 2017: Exposició itinerant - llibre.

Estels, Ermites i Esglesioles de Collserola

Treball fotogràfic que recull l'arquitectura religiosa del Parc Natural de la Serra de Collserola, fent un recorregut nocturn entre les comarques del Vallès Occidental, Baix Llobregat i el Barcelonès.

Publicació 2017: Exposició itinerant i llibre.

Estels , Ermites i Esglesioles del Montnegre i el Corredor

Treball fotogràfic que recull l'arquitectura religiosa del Parc Natural del Montnegre i el Corredor, fent un recorregut nocturn entre les comarques del Maresme, el Vallès Oriental i la Selva.

Publicació 2015: Exposició itinerant i llibre.

Estels , Ermites i Esglesioles del Montseny

Treball de fotografia que recull l'arquitectura religiosa del Parc Natural del Montseny, fent un recorregut nocturn entre les comarques d'Osona, el Vallès Oriental i la Selva.

Publicació 2014: Exposició itinerant i llibre.

Aigua i Territori

Material fotogràfic i audiovisual que te com a fil conductor els cursos fluvials del territori. Se interactua amb diferents aspectes substantius tals com: la geografia, el medi ambient, l'urbanisme, els topònims, el patrimoni cultural, la identitat i la història.

Publicació 2016: Film documental, cartografia i catàleg.

Espais i elements

Edificis que algun cop van tenir el seu apogeu en el temps. Interacció entre l’arquitectura i elements d’us quotidià dels antics usuaris dels espais. Recerca l’empremta del temps. Se experimenta amb allò que té tendència a desaparèixer, abans del canvi , l’oblit i la transformació.

Publicació 2009: Exposició i catàleg.

Fragments

Mirada abstracta i parcial del casc urbà d'un poble (Santa Maria de Palautordera). Recreació en el color, les ombres, les textures i l’efecte del temps sobre la fusta a la intempèrie. Imatges fora de context que troben bellesa en un micro-entorn d’oblit i mutació.

Publicació 2005: Exposició i catàleg.