Imatges del Romànic del Montseny.

Segles X i XII al Montseny. Policromies, talles, arquitectura, història i paisatge. Fotografies d'alt valor estètic, reunides en una única i inédita publicació.

Fesomies del Montseny

Fotografia d'estudi dels habitants del massís i el seu entorn, persones vinculades a la terra de generació en generació. Sessions in situ, sense desplaçar els protagonistes del seu entorn conegut, quotidià i familiar (masies, corrals, bosc...).

Publicació 2016: Exposició itinerant - llibre - documental.

Estels, Ermites i Esglesioles de Marina

Treball fotogràfic que recull l'arquitectura religiosa del Parc de la Serra de Marina, fent un recorregut nocturn entre les comarques del Vallès Occidental, Maresme i el Barcelonès.

Publicació 2017: Exposició itinerant - llibre.

Estels, Ermites i Esglesioles de Collserola

Treball fotogràfic que recull l'arquitectura religiosa del Parc Natural de la Serra de Collserola, fent un recorregut nocturn entre les comarques del Vallès Occidental, Baix Llobregat i el Barcelonès.

Publicació 2017: Exposició itinerant i llibre.

Estels , Ermites i Esglesioles del Montnegre i el Corredor

Treball fotogràfic que recull l'arquitectura religiosa del Parc Natural del Montnegre i el Corredor, fent un recorregut nocturn entre les comarques del Maresme, el Vallès Oriental i la Selva.

Publicació 2015: Exposició itinerant i llibre.

Estels , Ermites i Esglesioles del Montseny

Treball de fotografia que recull l'arquitectura religiosa del Parc Natural del Montseny, fent un recorregut nocturn entre les comarques d'Osona, el Vallès Oriental i la Selva.

Publicació 2014: Exposició itinerant i llibre.

Aigua i Territori

Material fotogràfic i audiovisual que te com a fil conductor els cursos fluvials del territori. Se interactua amb diferents aspectes substantius tals com: la geografia, el medi ambient, l'urbanisme, els topònims, el patrimoni cultural, la identitat i la història.

Publicació 2016: Film documental, cartografia i catàleg.

Espais i elements

Edificis que algun cop van tenir el seu apogeu en el temps. Interacció entre l’arquitectura i elements d’us quotidià dels antics usuaris dels espais. Recerca l’empremta del temps. Se experimenta amb allò que té tendència a desaparèixer, abans del canvi , l’oblit i la transformació.

Publicació 2009: Exposició i catàleg.

Fragments

Mirada abstracta i parcial del casc urbà d'un poble (Santa Maria de Palautordera). Recreació en el color, les ombres, les textures i l’efecte del temps sobre la fusta a la intempèrie. Imatges fora de context que troben bellesa en un micro-entorn d’oblit i mutació.

Publicació 2005: Exposició i catàleg.